Het Ultieme Ethiopisch Straatvoedsel (Paperback)

Het Ultieme Ethiopisch Straatvoedsel By Croía MacCormack Cover Image
$41.99
Email or call for price

Description


Welkom bij HET ULTIEME ETHIOPISCH STRAATVOEDSEL, een prikkelende reis door de diverse en smaakvolle wereld van Ethiopisch straatvoedsel. Terwijl je door de drukke trottoirs van Ethiopi loopt, kom je een culinair tapijt tegen dat de rijke geschiedenis en culturele diversiteit van het land weerspiegelt. Van de aromatische kruiden die de lucht doordringen tot het gesis van de grills en het vriendelijke geklets van straatverkopers: Ethiopisch straatvoedsel biedt een zintuiglijke ervaring als geen ander.


In dit gastronomische avontuur duiken we in het hart van de Ethiopische straatvoedselscene en verkennen we de oorsprong, tradities en natuurlijk de verrukkelijke gerechten die de harten en smaakpapillen van zowel de lokale bevolking als reizigers hebben veroverd. Of je nu een doorgewinterde fijnproever bent of een nieuwkomer in de Ethiopische keuken, bereid je voor op een overheerlijke expeditie die je doet verlangen naar meer.

Dus pak je keukengerei en een avontuurlijke geest terwijl we aan deze culinaire reis door de straten van Ethiopi beginnen.Product Details
ISBN: 9781835838570
ISBN-10: 183583857X
Publisher: Croia MacCormack
Publication Date: November 29th, 2023
Pages: 218
Language: Dutch